Пощенска банка с награда за “Динамика на развитие” от годишните награди на “Асоциация Банка на годината”

FacebookTwitterLinkedInEmail

Снимка: Асоциация Банка на годината

6 юли 2017 г.

Пощенска банка получи престижната награда в категория “Динамика на развитие” от годишните награди на “Асоциация Банка на годината”. На официална церемония, която се проведе късно снощи, финансовата институция беше отличена за високите си бизнес резултати и динамично развитие през изминалата година, като получи приза за най-динамично развиваща се банка в страната през 2016 година. Наградата за “Динамика на развитие” се присъжда от “Асоциация Банка на годината” на най-бързоразвиващите се кредитни институции в България от 2001 г. насам.

“За мен и моя екип тази награда е ценно признание за положените усилия, оценка на постигнатото и гаранция, че се развиваме в правилната посока и с точното темпо. Пощенска банка претърпя голямо развитие през годините, затова съм щастлива, че една от основните ни цели − да бъдем доверен и предпочитан финансов партньор на гражданите и фирмите по отношение на всеки един аспект на банкирането, днес вече е факт. Предлагаме изключително качествено обслужване, а след успешното придобиване на дейността на клона на Алфа Банк България − в още по-голяма и модерна мрежа от клонове и специализирани центрове. Като една от водещите банки в сферата на иновациите съм горда, че имаме и много добре развити мобилни канали за банкиране. Нашата дългосрочна стратегия остава непроменена − да бъдем отговорна, ефективна, иновативна и клиентски ориентирана финансова институция, която има важна роля за развитието на българската икономика, подкрепата на домакинствата и бизнеса, както и за запазването на доверието в банковата система”, коментира г-жа Петя Димитрова, главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Пощенска банка.

Наградите на “Асоциация Банка на годината” се превърнаха в едно от най-престижните събития през последните 25 години и традиционно събират на едно място финансовия, политическия и бизнес елит на страната.