Пощенска банка с голямата награда от конкурса “Дизайнер на годината“

FacebookTwitterLinkedInEmail

 
Пощенска банка бе отличена за цялостния интериорен дизайн на своите офиси от клоновата си мрежа. Наградата на финансовата институция бе връчена по време на официалната церемония от годишното издание на конкурса “Дизайнер на годината“. Събитието отличава най-добрите проекти в сферата на продуктите, модата и архитектурата, оценени от професионално жури от изявени български фирми и имена в сферата на дизайна.
 
Пощенска банка следва последователната и цялостна политика по реновиране на широката си клонова мрежа. “Нашите клонове са сред най-иновативните в сектора с модерен дизайн и високотехнологични банкови услуги. Всичко е създадено, така че да се осигури повече бързина и удобство на клиентите, като офисите разполагат с дигитални зони за експресно банкиране, зони за видеоконсултации, Премиум центровете ни са сред водещите в сегмента“, посочиха от банката при приемането на наградата.
 
Един от последните мащабни проекти на банката – фотоволтаичната електроцентрала за собствени нужди върху покрива на сградата на Централното управление, вече дава редица предимства, като позволява на компанията да намали още повече въглеродния си отпечатък и същевременно мотивира служителите да бъдат по-отговорни.