Пощенска банка с бронзова награда от EFFIE България 2016

FacebookTwitterLinkedInEmail

09.06.2016

Пощенска банка беше отличена с бронзова статуетка в категория “Корпоративни Комуникации” за кампанията по случай 25 годишнината на банката. Благодарим на агенциите, които допринесоха за реализирането на този проект.

Наградите EFFIE са най-престижните международни награди за ефективност в рекламната и маркетинговата индустрия. В България конкурсът се организира от Българската асоциация на комуникационните агенции и се провежда за девети пореден път. Той отличава онези кампании и маркетингови практики, които са доказали максимална ефективност по измерими критерии. Традиционно конкурсът стимулира стратегическото мислене и насърчава екипните отношения между маркетинг екипа на една кампания и нейната комуникационна агенция.

На официалната церемония вчера бяха връчени 4 златни, 4 сребърни и 5 бронзови награди EFFIE. Екип от специалисти, с доказан опит и професионализъм в различни сфери, имаше нелеката задача да оцени много висок брой заявки. Журито селектира 19 от тях за финала, които получиха възможността да се борят за спечелването на престижните награди.

Повече за събитието тук.