Пощенска банка със специална награда “Банкова сделка на годината”

FacebookTwitterLinkedInEmail

30 ноември 2016 г.

Пощенска банка получи специалната награда в категорията “Банкова сделка на годината” от конкурса “Банка на годината 2015″, която организаторите “Асоциация Банка на годината” връчват за първи път тази година. На официална церемония, която се проведе късно снощи, финансовата институция беше отличена за успешно приключената сделка по придобиването на клона на Алфа Банк в България.

“2016 г. е една изключително успешна година за нас в Пощенска банка, в която честваме своята 25-а годишнина,  но и успешно финализирахме сделката по придобиването. Това отличие означава много за мен и екипа ми в Пощенска банка и е оценка за постигнатото от нас забележително бизнес развитие в рекордно кратки срокове. Продължаваме да работим като още по-голяма, стабилна и иновативна банка, работеща с отношение към клиентите си. По-големите финансови институции са по-ефективни и по-рентабилни, по-лесно могат да отговорят на повишените регулаторни изисквания, да инвестират в нови технологии, в разпознаваем бранд. Всичко това е гаранция за качество на продуктите и на обслужването. Сега ползите са основно за клиентите ни, защото те са нашият най-ценен ресурс и двигател на успеха ни вече 25 години”, коментира г-жа Петя Димитрова, главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Пощенска банка.

Наградите се превърнаха в едно от най-престижните събития през последните години и традиционно събират на едно място финансовия, политическия и бизнес елит на страната ни, като отличията в различните категории са символ на успех и доказателство за стабилността на банковите институции. По традиция събитието се организира от “Асоциация Банка на годината”, чиито учредители са доказани професионалисти, финансови експерти и анализатори.