Пощенска банка със златно отличие за своите дигитални иновации от годишните награди “Компания на годината”

FacebookTwitterLinkedInEmail

 

Пощенска банка бе отличена с приза “Лидер в дигиталните трансформации“ от годишните награди “Компания на годината“. Финансовата институция бе удостоена с наградата за успешното внедряване на дигитални решения за своите клиенти и за своя иновативен продукт ONE Wallet by Postbank – мобилен портфейл от последно поколение.

 

Отличието получи Ангел Матеев, генерален мениджър сектор Банкиране на дребно в Пощенска банка. “Цялостната дигитална трансформация и внедряване на иновации в бизнес ежедневието на служителите и клиентите ни, както и създаването на устойчива среда за разработка на нови решения, са сред водещите разбирания в нашата корпоративна политика“, посочи той при приемането на наградата.

 

Ангел Матеев благодари на организаторите за реализацията на събитието и отбеляза, че ръстът на трансакциите в банката през дигиталните ѝ канали непрекъснато се увеличава, като достига да 85% от всички.

 

Церемонията по връчването на наградите “Компания на годината“ се провежда за осми път, като и тази година компании от различни сектори, институции и медии се състезаваха, за да получат признание за своите положени усилия в развитие на човешкия капитал, повишаване на качеството на предлаганите продукти и услуги, ефективност , конкурентоспособност и иновации, клиентски подход, успешен бизнес модел, устойчиво развитие. Кандидатурите във всяка категория бяха оценявани от независимо жури по четири критерия – постижения в съответната категория, добри управленски практики, препоръки от партньори, както и за цялостен принос за обществото.

 

Наградите “Компания на годината” дават гласност на успешните управленски модели, ефективните бизнес практики и адекватно развитие на човешкия капитал, като по този начин целят да се поощри и предприемачеството сред българската общественост.

 

 

IMG_4242 (Copy) (1)

 

IMG_4982 (Copy)