Пощенска банка спечели престижното отличие EFFIE

FacebookTwitterLinkedInEmail

 

На официална церемония късно снощи Пощенска банка беше отличена с награда EFFIE в престижния конкурс за маркетингова ефективност “EFFIE България 2022”. Наградите EFFIE, които са световно признат символ за изключителни постижения в маркетинговите комуникации, тази година се проведоха под надслов “Съвършено свършена работа“.

 

Рекламната кампания „”Всяка мечта си струва“ за потребителски и жилищен кредит с овърдрафт спечели бронза в най-оспорваната категория “Услуги” и потвърди за пореден път лидерското място на Пощенска банка във финансовия сектор. Силно емоционалната, мотивираща и разказваща увлекателно автентична история кампания отново привлече вниманието на журито и аудиторията с вдъхновяващата идея, безпрекословния стандарт на реализация и впечатляващите резултати.

 

Като глобален символ на успешна маркетингова комуникация, наградите EFFIE фокусират вниманието върху най-ефективните идеи и начините за създаване на добре работеща реклама. Международно утвърден еталон за успешно комуникиран бранд, повече от 50 години наградите се радват на признание едновременно сред рекламодатели и рекламни агенции. В България конкурсът се организира от Българската асоциация на комуникационните агенции и се провежда от 2007 година. Той покрива всички комуникационни канали на българския пазар, за да отличи онези кампании и маркетинговите практики, които са доказали максимална ефективност по измерими критерии.