Пощенска банка спечели две златни отличия от шестото издание на конкурса b2b Media Annual Awards 2020

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка беше отличена с две първи награди от шестото издание на конкурса b2b Media Annual Awards 2020.

В категория “Бизнес сделка на годината” призът беше присъден за успешно приключилото през 2019 г., в рекордно кратък срок от четири месеца, обединение с Банка Пиреос България.

В категория “Иновативен проект” финансовата институция получи награда за цялостната промяна в дизайна на клоновата си мрежа, в унисон с основния стремеж да създава отлично клиентско изживяване.

В това издание на престижния конкурс компании, проекти и предприемачи се конкурираха в над 30 различни категории със свои постижения, продукти и кампании, в които демонстрираха иновативност, стратегии и грижа за служителите в усилията си за преодоляване на кризисните обстоятелства.

Утвърдено жури от професионалисти в различни сфери даде своите компетентни оценки за подадените кандидатури. Сред водещите критерии бяха устойчиво и иновативно поведение в необичайна ситуация, оригиналност на идеите и подходите за преодоляване на затрудненията, ефективност от реализацията, новаторство по отношение и на позиционирането на продуктите и на услугите, а също и иновативност в начина, по който са били комуникирани.