Пощенска банка се присъедини към националната онлайн платформа Bulgaria Wants You

FacebookTwitterLinkedInEmail

Участието в инициативата е част от дългосрочната стратегия на компанията за привличане, задържане и развиване на таланти.

 

Пощенска банка се присъедини към националната онлайн платформа Bulgaria Wants You, която представя разнообразните възможности за кариера и живот в България. На специално събитие днес бе даден официалният старт на инициативата, която обединява усилията на водещи български компании, неправителствени организации и държавни институции да популяризират добрите работодателски практики и устойчивите бизнес политики. Атрактивната онлайн платформа има за цел както да привлече сънародниците ни, работещи и учещи в чужбина, така и да задържи българите на местния пазар на труда.
 
“Като водещ работодател ние ценим успеха на своите служители. Ето защо се стремим да окуражаваме и да развиваме талантите на хората от екипа, да им предоставим среда за разгръщане и оползотворяване на техния потенциал. Дългосрочната ни стратегия като топ работодател е за привличане, задържане и развиване на таланти. Инвестираме многократно в професионалното им израстване чрез обучения, създаване на ясен кариерен път и план за развитие, програма за допълнителни социални придобивки, както и ангажиращи вътрешни инициативи, тиймбилдинги и подкрепа за доброволчески дейности. Ето защо не само работим, но и се забавляваме заедно”, споделиха от Пощенска банка.
 
С близо 30-годишно присъствие сред лидерите на банковия пазар в България и около 3000 служители, широка клонова мрежа от над 200 офиса в цялата страна и значителна клиентска база от граждани, фирми и институции Пощенска банка е водещ фактор в нововъведенията и формирането на тенденциите в банковия сектор в страната през последните години. Финансовата институция е награждавана многократно за своите иновации, модерни продукти и отлично клиентско обслужване от авторитетни международни и български организации, като само от началото на тази година е носител на над 10 престижни отличия. Пощенска банка продължава активно да работи за изграждане на силна работодателска марка чрез програми за успешно привличане, управление и задържане на таланти. За да изпълни успешно своята мисия, компанията е насочила политиката и практиките си към насърчаване на нестандартните идеи на екипа, обучения в посока нови технологии и решения и създаването на общност от съмишленици, които могат не само качествено да работят, но и да прекарват свободното си време заедно. Фокус на компанията са широк спектър от дейности за оптимизиране на работната среда, продължаващо професионално развитие и обучения, ангажиране на служителите в проекти за корпоративна социална отговорност с висока добавена стойност за обществото. Присъединяването на Пощенска банка към националната инициатива Bulgaria Wants You е част от устойчивата политика за корпоративна социална отговорност на компанията.

 

PB_Bulgaria wants you_1200х820