Пощенска банка се включва в инициативата Професионалисти в училище

FacebookTwitterLinkedInEmail

 

Експерти на банката ще се срещнат с ученици от София, Варна, Бургас и Благоевград

 

Пощенска банка се присъединява към националната инициатива “Професионалисти в училищата”, която се провежда в рамките на “XII-ти Дни на доброволчеството 2013”. От 12 до 25 октомври експерти от банката, заедно с мениджъри и специалисти от водещи компании ще обучават ученици от над 30 училища в страната.

Младежи от 7-ми до 12-ти клас от градовете Варна, Бургас, Благоевград и София ще имат възможността да се срещнат лично с Румен Александров, регионален мениджър на Пощенска банка за Източна България, Румяна Петрова, управител на клон “Бургас Изгрев”, Борис Механджийски, управител на клон “Свети Иван Рилски” в Благоевград и Габриела Георгиева, управител на клон “София–Стамболийски”. Специалистите от банката ще представят серия от казуси от своята ежедневна практика в банковото дело и управлението на екипи, а учениците ще могат да почерпят вдъхновение за бъдещото си професионално развитие.

Инициативата “Дни на доброволчеството” се организира от Американска търговска камара и фондация “Помощ за благотворителността в България” два пъти годишно, като това е шестото й поредно издание. В тези дни служители от български и международни компании имат възможността да дадат своя принос към облагородяването на градската среда, залесяването на гори и паркове, да се срещат с ученици и да помагат в дневни центрове за деца и млади хора с увреждания. Пощенска банка е дългогодишен участник в инициативата.