Пощенска банка пуска потребителски кредит с фиксирана лихва за първата година

FacebookTwitterLinkedInEmail

Потребителски кредит с фиксирана лихва за първата година пуска Пощенска банка

8 декември 2010 г., София

Пощенска банка предлага нов потребителски кредит “Спокойствие” с фиксирана лихва за първата година в размер на 10,95%. Заемът е с максимален размер 10 хиляди лева и 5-годишен срок за изплащане, като се предлага с или без поръчител. Финансирането може да се използва за най-различни потребителски нужди като например ремонт или обзавеждане на жилище, образование, покупка за предстоящите празници или почивка. Кандидатства се при улеснена процедура и без такса за разглеждане на документи, а кандидатите получават отговор от банката в рамките на 24 часа след подаване на заявлението. Оферта за кредит “Спокойствие” се предлага промоционално до края на месец февруари.

Към кредит “Спокойствие” Пощенска банка предлага застрахователна програма “Защита на плащанията”. Програмата дава възможност за изплащане на вноски по кредита от страна на застрахователя при възникване на неочаквани обстоятелства като нежелана безработица, нетрудоспособност, продължителен болничен престой и други. Подробна информация за кредита и консултация може да бъде получена във всички клонове на Пощенска банка в цялата страна.

Юробанк И Еф Джи Груп

е европейска банкова организация с 86,49 млрд. евро активи и над 23 000 служители, която предлага своите продукти и услуги в над 1 600 свои локации и чрез алтернативни дистрибуционни канали. В Европа групата присъства в Гърция, България, Сърбия, Румъния, Турция, Полша, Украйна, Великобритания, Люксембург и Кипър. Юробанк И Еф Джи Груп е част от И Еф Джи Груп, една от най-големите международни банкови групи с присъствие в 40 страни.

www.eurobank.gr

.