Пощенска банка: При избора на жилищен кредит най-важно е да намериш доверен консултант и партньор

FacebookTwitterLinkedInEmail

30 са професионалните жилищни центрове на институцията в страната.
IMG_4364

Какви са перспективите за 2019-а година в сектора на недвижимите имоти и кои са най-важните моменти при тяхното финансиране и застраховане. Това беше фокусът на кръгла маса в София, която събра на едно място представители на водещите участници в сектора -инвеститори, строители, брокери, агенции за недвижими имоти и др. Събитието се организира от imoti.net в партньорство с Пощенска банка – негови издания предстои да се провеждат и в други градове.

Необходимостта да имаш собствено жилище е естествена потребност, която логично ще продължи да движи пазара на недвижими имоти, а ролята на банките трябва да бъде дисциплинираща, за да се пази балансът между мечтите на потребителите и техните реални възможности. Около това мнение се обединиха участниците в срещата.

При избора на жилищен кредит най-важното е да търсиш и да намериш доверен консултант и партньор, тъй като той ще е с теб за дълъг период от време, в което могат да настъпят много промени. Това посочи в рамките на дискусията Николай Лазаров, началник отдел “Продажби” в управление “Индивидуално банкиране и алтернативни канали” в Пощенска банка. 30 са жилищните центрове на банката в цялата страна и тяхната цел е именно това – да помагат на клиентите с професионални съвети. Решенията в областта на ипотечното кредитиране, които Пощенска банка предоставя, имат висока добавена стойност за потребителите – те са гъвкави и осигуряват различни възможности, съобразени със специфичните им потребности, допълни Николай Лазаров.

Пощенска банка предлага широка гама от ипотечни продукти с атрактивни условия. Професионална консултация за техните предимства може да получите освен в центровете за жилищно кредитиране на банката, също и онлайн или от мобилен банкер на удобно за Вас място. Повече информация за жилищните кредити може да намерите тук.