Пощенска банка представи своите специални предложения на фестивала Mood for Food

FacebookTwitterLinkedInEmail

image314324324

 

В крак с кулинарните иновации, Пощенска банка представи своите специални финансови предложения за посетителите на фестивала Mood for Food. Посетителите оцениха много добрата и удобна възможност на място да получат бързо и лесно полезна информация от екипите мобилни банкери на банката.

 

За втора поредна година кулинарното събитие се проведе в Пловдив и обедини серия от форуми, уъкшопи и състезания, които разглеждат темата за храната като естествен социален фактор. Проектът е насочен към съхранение на културата на местните общности, към показване по забавен начин на традициите в кулинарията и приемствеността на поколенията.

 

Тематичните лекции и работилници бяха насочени към хора с отношение към градския начин на живот. Своите оригинални продукции поднесоха много ресторанти и заведения в Пловдив с емблематично меню, местни и регионални производители, стартиращи иновативни компании в областта на храненето, ученици и студенти от професионални училища, интересуващи се от био- и локални храни, продукти и напитки.

 

image3425342