Пощенска банка предоставя Apple Pay на своите клиенти

FacebookTwitterLinkedInEmail

По-безопасен, по-сигурен и надежден начин за плащане с iPhone и Apple Watch.

 

В навечерието на своята 30-а годишнина Пощенска банка предлага на своите клиенти Apple Pay – по-безопасен, по-сигурен и надежден начин за плащане, който предотвратява подаването на банковата карта на някой друг, физически контакт с бутони и употребата на пари в брой, като използва възможностите на iPhone да защитава всяка трансакция.
 
За да извършат безконтактно плащане клиентите, е нужно просто да доближат своя iPhone или Apple Watch до платежния терминал. Всяка трансакция с Apple Pay е безопасна, защото се удостоверява с Face ID, Touch ID или паролата за тяхното устройство, както и с еднократен уникален динамичен код за защита. Плащане с Apple Pay се приема в хранителни магазини, аптеки, таксита, ресторанти, заведения и търговски обекти и на много други места. Клиентите също така имат възможност да използват Apple Pay на iPhone, iPad и Mac, за да правят по-бързи и удобни покупки в приложения или в мрежата в Safari, без да е необходимо да създават нов профил или многократно да въвеждат своите данни за получаване или фактура. Освен останалите предимства, Apple Pay улеснява плащането на доставки на храни и хранителни стоки, онлайн пазаруването, транспорта и паркирането. Apple Pay може да се използва и за осъществяване на разплащания в приложения на Apple Watch.
 
В основата на Apple Pay са сигурността и поверителността. Когато клиентите използват кредитна или дебитна карта с Apple Pay, реалните номера на техните банкови карти не се съхраняват в паметта на устройството, нито на сървърите на Apple. Вместо това се генерира уникален номер на акаунта на устройството, който се криптира за по-голяма сигурност и се съхранява в предназначения за безопасно съхранение на информацията за плащане стандартизиран индустриално сертифициран чип на устройството Secure Element.
 
Apple Pay се конфигурира изключително лесно. Просто отворете приложението One Wallet на своя iPhone, докоснете + и следвайте стъпките, за да добавите своите кредитни или дебитни карти от Пощенска банка. След като добавите карта към iPhone, Apple Watch, iPad и Mac, може незабавно да започнете да използвате Apple Pay на същото устройство. Всички награди и бонуси, както и предимствата, които банковите карти на Пощенска банка предлагат, ще продължат да са активни.
 
За повече информация за Apple Pay, посетете: https://www.apple.com/bg/apple-pay/
 
За повече информация за Пощенска банка, посетете: https://www.postbank.bg/

 

PB_ApplePay_ATM screen-48