Пощенска банка предлага преференциални условия на “Бата Агро” 2014

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка и лизинговото дружество на банката “И Ар Би Лизинг”, предлага до края на август специални условия на лизинг за закупуване на нова и употребявана земеделска техника, като до 29 август отпада и таксата за кандидатстване за всички агро-кредити.

“И Ар Би Лизинг” е сред основните участници в най-голямото международно селскостопанско изложение в страната “Бата Агро”, което се провежда между 26 и 29 август 2014 г. на аерогарата в Стара Загора. Финансовата институция участва с щанд, на който експертите й консултират и представят специално разработени продукти за земеделци.

Дружеството предлага преференциални условия на клиенти, подали искане за лизинг за нова селскостопанска техника до 31 декември 2014 г. Стопаните могат да се възползват от преференциална лихва от 3.9% и възможност за договаряне на сезонни вноски, позволяваща през определен период от годината клиентът да заплаща само лихва. Освен ниския лихвен процент, дружеството предлага и вариант за първоначалната вноска по лизинга от 10% от доставната стойност на оборудването при срок на изплащане до 60 месеца. При лизинг на  употребявана техника първоначалната вноска е 25%, а срокът на изплащане може да достигне  до 4 години. Услугите на лизинговото дружеството се предлагат в клоновете на Пощенска банка в цялата страна.

Високи резултати при усвояването на средства от земеделски производители, отпускани по подписаното през април споразумение с Българската банка за развитие (ББР), отчитат от Пощенска банка. Средствата са усвоени само за четири месеца и с това финансовата институция е осигурила 5 млн. лева за земеделските стопани по линия на ББР.

За повече информация относно условията за лизинг на нова и употребявана земеделска техника, моля позвънете на 0700 141 41, 0898 65 21 20 или пишете на e-mail: office@erbleasing.bg