Пощенска банка предлага нова услуга – застрахователна програма за дебитни карти

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка предлага нова услуга – застрахователна програма за дебитни карти

Услугата е разработена в отговор на засиления интерес на клиентите към допълнителна сигурност при ползване на дебитни карти

14 ноември 2011 г.

Пощенска банка разширява портфолиото си с нова услуга – “Застрахователна програма за дебитни карти”. Програмата предлага на притежателите на дебитни карти, издадени от банката, възможността да защитят своите парични средства. Услугата отговаря на засиления интерес, който банката отчита, към допълнителна сигурност за клиентите срещу непредвидени разходи и неудобства при случаите на откраднати и неправомерно използвани дебитни карти.

“Застрахователна програма за дебитни карти” включва покритие при неправомерно ползване на открадната карта, при кражба на официални документи заедно с картата, на парични средства, откраднати непосредствено след изтеглянето им с картата, или на покупки, направени с нея. Цената на услугата е 2 лева на месец, като от нея могат да се възползват както клиенти с новоиздадени дебитни карти, така и такива с вече издадени.

Повече информация за услугата и условията, при които се предлага, както и всички необходими документи можете да откриете на сайта на Пощенска банка –
www.postbank.bg
, или в най-близкия клон на банката.

Пощенска банка

с правно име “Юробанк И Еф Джи България” АД е член на Юробанк И Еф Джи Груп.

Юробанк И Еф Джи Груп

е европейска банкова организация с 81,9 млрд. евро активи. Групата има над 22 500 служители и предлага продуктите и услугите си чрез мрежата си от 1 600 локации и чрез алтернативни канали за дистрибуция. Юробанк И Еф Джи присъства в Гърция, България, Сърбия, Румъния, Турция, Полша, Украйна, Великобритания, Люксембург и Кипър. Юробанк И Еф Джи е част от И Еф Джи Груп, международна банкова група с присъствие в 40 страни.

Повече информация за Юробанк И Еф Джи можете да намерите на
www.eurobank.gr

.