Пощенска банка предлага жилищен кредит с подарък

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка предлага жилищен кредит с подарък

Всеки кредитополучател получава като подарък 500 лева по карта ИКЕА

20 октомври 2011 г., София

Пощенска банка предлага ново промоционално предложение – всеки нов клиент с жилищен или ипотечен кредит над 10 000 евро ще получи подарък – 500 лева по карта ИКЕА от Пощенска банка. Подаръкът може да бъде използван при пазаруване на стоки за дома в магазин ИКЕА София. Картата е без годишна такса за обслужване и без такса за отпускане на кредит. Специално за притежателите й Пощенска банка предоставя преференциален лихвен процент и гратисен период до 45 дни.

Офертата е валидна при кандидатстване за кредита до края на годината. Жилищният кредит от Пощенска банка може да бъде използван за покупка на ново жилище, строеж и довършване или ремонт и подобрения в дома. Заемът се предлага в лева и евро, като максималният му размер е 250 хиляди евро или равностойността им в български лева при максимален размер на финансиране до 85% от пазарната оценка на имота. Банката предлага на клиентите си и нови по-ниски лихви, както и допълнителни отстъпки при ползване на пакет “Лесен живот”. Всеки нов клиент с жилищен или ипотечен кредит получава и “Флекси” опции, даващи му възможности за гъвкаво управление на кредита – да намалява вноските си наполовина или да ги увеличава до 2 пъти за период от 6 месеца, както и да “пропуска” плащане на една месечна вноска през всяка календарна година.

Допълнителна информация и лична консултация относно условията на жилищен кредит от Пощенска банка може да бъде получена в най-близкия клон на банката. За кредита може да се кандидатства и онлайн на
www.postbank.bg
.

Юробанк И Еф Джи Груп

е европейска банкова организация с 81,9 млрд. евро активи. Групата има над 22 500 служители и предлага продуктите и услугите си чрез мрежата си от 1 600 локации и чрез алтернативни канали за дистрибуция. Юробанк И Еф Джи присъства в Гърция, България, Сърбия, Румъния, Турция, Полша, Украйна, Великобритания, Люксембург и Кипър. Юробанк И Еф Джи е част от И Еф Джи Груп, международна банкова група с присъствие в 40 страни.

Повече информация за Юробанк И Еф Джи можете да намерите на

www.eurobank.gr

.