Пощенска банка посрещна поредните си мотивирани стажанти

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка посрещна през април поредна група от десет мотивирани стажанти, което се включиха в устойчивата програма на компанията за развитие на практически знания и умения сред младите хора. В рамките на въвеждащите си обучения студентите от различни икономически специалности се запознаха с основните продукти и услуги на банката, най-важните умения при обслужването на клиенти, продажбите, маркетинга и др. Те чуха вдъхновяващите истории на успеха на служители, които са стартирали кариерата си като стажанти в Пощенска банка и са израснали в компанията до високи мениджърски позиции.

Стажантската програма на Пощенска банка се провежда вече 12 години и е част от корпоративната ѝ социална отговорност с фокус върху образованието и развитието на млади хора. Тя е целогодишна, платена, а продължителността ѝ е от 1 до 3 месеца. Провежда се в Централното управление или във финансовите центрове на Пощенска банка в София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе, Велико Търново, Свищов, Благоевград, Стара Загора, Шумен и Габрово.

Програмата дава отлична възможност на студентите, които имат желание да започнат професионалната си кариера в една от най-големите и иновативни банки на пазара, да натрупат практически умения чрез разширено обучение и индивидуално менторство. Стажантите получават в края ѝ сертификат, а част от тях могат да се реализират професионално в Пощенска банка.

Повече за стажантската програма на банката може да прочетете тук.