Пощенска банка популяризира използването на застрахователни продукти

FacebookTwitterLinkedInEmail

Предимствата на застрахователните програми, които Пощенска банка предлага на своите клиенти, допринасят за промяната в нагласите на българите и за популяризиране на използването на различни застрахователни продукти. Предоставянето на комплексна и навременна защита, съобразена с индивидуалните потребности на всеки потребител, води до повишаване на застрахователната култура и до нарастващ обем на сключените договори. Това стана ясно в поредния епизод на подкаста “Финанси на фокус” на тема “Инвестирай в защита на плащанията”, който се излъчва в партньорство с Bloomberg TV.
 
Застрахователните продукти покриват неблагоприятните последици в различни комбинации. Застрахователната програма за дебитни карти, която банката предлага, осигурява закрила в две направления – както в посока защита на притежателя на картата срещу различни рискове и неблагоприятни житейски ситуации, така и в посока протекция на финансовия ресурс, наличен по картовата сметка. А новата услуга “Второ медицинско мнение”, която е част от животозастрахователните програми, при необходимост осигурява бърз и лесен достъп до водещи международни здравни центрове. Това сподели Борислава Атанасова, началник отдел “Кръстосани продажби и Банково застраховане” в управление “Стратегическо развитие Индивидуално банкиране” на Пощенска банка.
 
Повече за различните предимства на застрахователните продукти, които се предлагат от Пощенска банка и от нейните партньори, както и за възможността за онлайн сключване на договор може да чуете тук, както и в apple podcast, sound cloud, google podcast и Spotify.

 

PB_bloomberg4