Пощенска банка получи престижното отличие “Бизнес хонорис кауза“

FacebookTwitterLinkedInEmail

Наградата е за устойчивия принос на финансовата институция в развитието на образованието>

 

На официална церемония в столицата късно снощи в присъствието на членовете на Министерския съвет и представители на най-активните участници в икономическия живот в страната бяха раздадени първите годишни награди “Бизнес хонорис кауза“ за социално отговорно предприемачество на вестник “24 часа“. Димитър Шумаров, изпълнителен директор, главен финансов директор и член на Управителния съвет на Пощенска банка прие отличието, което му бе връчено от министъра на иновациите и растежа Даниел Лорер. Високото признание за финансовата институция е за целенасочените й усилия и цялостния й принос в развитието на образованието.

 

“Банките се превръщат в институция, която подкрепя обществото и иновациите, които наскоро имаха своя първи еднорог“, с тези думи  министър Даниел Лорер връчи наградата на главния финансов директор на Пощенска банка. Димитър Шумаров прие отличието, като благодари и подчерта: “Зад тези иновативни решения стоят хора със знания и умения, със своя интелект. Заедно с моите колеги вярваме в мисията си да работим с грижа за човека, обществото и природата.“

 

“В Пощенска банка заедно създаваме един модерен финансов свят, който съчетава най доброто от дигиталното и традиционното банкиране. Убедени сме, че приносът ни за повишаване на финансовата грамотност, който реализираме посредством стратегическите ни партньорства с водещите образователни институции, води до качествено подобряване на средата и по-добро настояще и бъдеще за цялото ни общество“, допълни изпълнителният директор, главен финансов директор и член на Управителния съвет на Пощенска банка.

 

Качественото образование и повишаването на финансовата грамотност са основен приоритет в стратегията за корпоративна социална отговорност на Пощенска банка. Устойчивата политика на финансовата институция е за изграждане на тясна връзка между бизнеса и образованието с фокус към развитието младите хора. Ето защо Пощенска банка реализира множество инициативи в подкрепа на образованието – самостоятелно и с утвърдени партньори.

 

all stars

 

TSV_0620

 
Postbank2