Пощенска банка подкрепи успешните “Големи малки” за пета година

FacebookTwitterLinkedInEmail

За пета поредна година Пощенска банка е основен партньор на конкурса за успешен малък бизнес на годината – “Големите малки“, организиран от “24 часа“. Всяка година малките и иновативни български компании представят идеите си, които успешно са развили в продукт или услуга на пазара. Всички те работят усилено и в плановете си за разширят стратегията си и да предлагат продуктите си на международно ниво.

Тази година отново конкурсът предизвика голям интерес и 88 компании представиха своите кандидатури. Авторитетно жури отличи 12 компании в няколко категории – “Устойчиво развитие”,”Социално предприемачество“, “Иновативна фирма”, “Стартъп компания“. Наградата за победителите, която получават е реклама на стойност 10 000 лева в хартиеното и онлайн изданията на “24 часа“.

Румяна Иванова, началник управление “Банкиране малък бизнес”, връчи един от призовете в категория “Иновативна фирма” на екипа на Cupffee, създателите на първата в света чаша за кафе, която се консумира. Хрупкавата чаша е не само вкусна, но и разградима. Тя се разгражда напълно в природата – за разлика от пластмасовите. Чашата не променя и вкуса на напитката. Екипът на Cupffee имат още много идеи – за хрупкави чаши с различни форми и големина, както и с различни вкусове. Скоро очакваме да предложат и появата на бъркалки и сламки, които също ще са подходящи за консумация. Компанията ще развие бизнеса си с нова  производствена база край гр. Пловдив, където ще бъдат отворени 60 работни места.

Повече информация за всички отличени в конкурса може да намерите на сайта на “24 часа“ – https://www.24chasa.bg/novini/article/7510640.