Пощенска банка подкрепи Предприемаческа борса 2019

FacebookTwitterLinkedInEmail

Събитието е част от устойчивата политика на банката за развитие на предприемаческата екосистема у нас

 

Пощенска банка подкрепи инициативата на фондация “Каузи”, Предприемаческа борса 2019, като част от фокусираните си усилия за развитие на предприемаческата екосистема у нас.
 
Рекорден брой участници от цялата страна – 40, се включиха в това издание на събитието, което се утвърждава като работеща платформа за среща между предприемачи и потенциални инвеститори.
 
Пощенска банка участва активно в Предприемаческа борса 2019 – нейни представители осъществиха поредица от “бързи първи срещи” с предприемачите, които им представиха идеите и плановете си. Те получиха от експертите ни професионална обратна връзка за възможностите за реализиране на проектите, подходящите за целта банкови продукти, насоки за подобряване на представените бизнес планове и др. В рамките на Борсата бяха представени иновативни проекти в различни области като образование, култура, спорт, а 1/3 от участвалите в нея стартиращи бизнеси са със социална насоченост като напр. интеграция на жени.
 
Това е пореден проект на Пощенска банка, реализиран като част от устойчивата ѝ политика за корпоративна социална отговорност, насочена към развитие на бизнес средата у нас и насърчаване на предприемачеството. Компанията от години подпомага реализацията на добри бизнес идеи, а тази година стартира и уникалната за пазара програма за растеж Dare to Scale, съвместно с българския офис на глобалната мрежа Endeavor. С нея се подава ръка на scale up компании у нас, които искат да развиват компаниите си на световно ниво.

 

postbank-predpriemacheska-borsa-1
 
postbank-predpriemacheska-borsa-2
 
postbank-predpriemacheska-borsa-3
 
postbank-predpriemacheska-borsa-4
 
postbank-predpriemacheska-borsa-5