Пощенска банка откри нов клон на бул. “Раковски” в София

FacebookTwitterLinkedInEmail

 

21 септември 2011 г., София

 

Official opening.jpg

 

С официална церемония Пощенска банка откри новия си клон в София на ул. “Г. С. Раковски” 137. Домакин на церемонията беше Антъни Хасиотис, главен изпълнителен директор на Пощенска банка, а освещаването бе извършено в присъствието на  инж. Маргарита Гутева, кмет на район “Средец”, клиенти и партньори на банката. Клон “Раковски” се намира в сърцето на София, на изключително комуникативна локация, която осигурява бърз и лесен достъп на клиенти на банката до пълна гама финансови продукти и услуги, които предлага.

“За мен е изключителна чест да открия втори нов клон на Пощенска банка, само в рамките на една седмица. Ние сме оптимисти за развитието на бизнеса и мислим, че е важно да продължим да инвестираме и да разширяваме дейността си в България, за да можем да бъдем по-близо до нашите клиенти и да допринесем за повече бизнес и работни места,” заяви г-н Хасиотис и добави: “Предложеното сливане на нашата група, Юробанк И Еф Джи, с Алфа Банк е възможно най-добрата сделка и за двете организации. То ще ни направи лидери на банковия пазар в Гърция и Югоизточна Европа, а в България ще се наредим твърдо сред трите най-големи банки в страната. Тази сделка означава нови ресурси, и допълнително финансиране от акционерите, а нашите клиенти ще могат да се възползват от по-широка клонова мрежа, повече продукти и услуги, и отлично обслужване.”

Пощенска банка притежава една от най-добре развитите клонови мрежи в страната с над 200 локации в 100 града. Откриването на новия клон е част от стратегията на банката да развива и оптимизира мрежата си, като непрекъснато подобрява достъпа и удобството за своите клиенти.

 

Пощенска банка

, с правно име “Юробанк И Еф Джи България” АД, е член на Юробанк И Еф Джи Груп.

Юробанк И Еф Джи Груп

е европейска банкова организация с 81,9 млрд. евро активи. Групата има над 22 500 служители и предлага продуктите и услугите си чрез мрежата си от 1 600 локации, и чрез алтернативни канали за дистрибуция. Юробанк И Еф Джи присъства в Гърция, България, Сърбия, Румъния, Турция, Полша, Украйна, Великобритания, Люксембург и Кипър. Юробанк И Еф Джи е част от И Еф Джи Груп, международна банкова група с присъствие в 40 страни.

Повече информация за Юробанк И Еф Джи можете да намерите на
www.eurobank.gr