Пощенска банка организира форум в подкрепа на бизнеса в Добрич

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка организира форум в подкрепа на местния бизнес в гр. Добрич на 19 юни 2014 г. от 17.30 часа в парк хотел “Изида”. Под мотото “Решения за твоето утре” финансовата институция ще представи стратегически решения за подпомагане на бизнеса и предприемачите в региона. Водещият икономист Лъчезар Богданов, гост-лектор на събитието, ще направи актуален анализ на икономиката на страната и конкретния регион, както и прогнози за развитие.

Домакин на събитието ще бъде г-н Димитър Шумаров, изпълнителен директор и главен финансов директор на Пощенска банка. Поканени да присъстват са мениджъри на големи компании с присъствие в региона, малки и средни предприятия, клиенти и партньори на банката, представители на местната власт, медиите и браншовите организации.

Г-н Благой Палев, ръководител “Средни корпоративни клиенти”, и г-н Ангел Матеев, директор “Банкиране малък бизнес” в Пощенска банка, ще представят иновативни продукти за фирми и предприемачи, а зам.-началникът “Клонова мрежа” г-н Атанас Карагьозов ще разкаже за клиентско-ориентирания модел в обслужването на клиентите на банката.

Всички присъстващи на бизнес срещата ще имат възможност да получат лична консултация от мениджъри от централата на Пощенска банка, като на място ще присъстват представители на всички ключови звена на финансовата институция.

По повод събитието в Добрич Пощенска банка ще предлага преференциални условия на своите клиенти в клоновете на банката в града. От 19 юни до 18 юли потребителските кредити ще са без такса за кандидатстване, а до 18 август отпада същата и за жилищни кредити и кредити за малкия бизнес.