Пощенска банка организира бизнес среща в подкрепа на бизнеса във Велико Търново

FacebookTwitterLinkedInEmail

От 26 март до 31 май банката ще предлага преференциални условия на своите клиенти в региона

Пощенска банка организира бизнес среща в подкрепа на местния бизнес в гр. Велико Търново на 26 март 2014 г. от 17.30 часа в Гранд хотел “Янтра”. Под мотото “Решения за твоето утре” финансовата институция ще представи стратегически решения за подпомагане на бизнеса и предприемачите в региона. Водещият икономист Лъчезар Богданов, гост-лектор на събитието, ще направи актуален анализ на икономиката на страната и областта, както и прогнози за развитие.

Домакин на събитието ще бъде г-н Димитър Шумаров, изпълнителен и главен финансов директор на Пощенска банка. Поканени да присъстват са мениджъри на големи компании с присъствие в региона, малки и средни предприятия, клиенти и партньори на банката, представители на местната власт, медиите и браншовите организации.

Г-н Благой Палев, ръководител “Средни корпоративни клиенти”, и г-н Ангел Матеев, директор “Банкиране малък бизнес” в Пощенска банка, ще представят иновативни продукти за фирми и предприемачи, а директорът “Персонално банкиране” г-н Мартин Богданов ще разкаже за клиентско-ориентирания модел в обслужване на клиентите на банката.

Всички присъстващи на бизнес срещата ще имат възможност да получат лична консултация от мениджъри от централата на Пощенска банка, като на място ще присъстват представители на всички ключови звена на финансовата институция.

По повод събитието във Велико Търново през периода 26 март – 31 май 2014 г. Пощенска банка ще предлага преференциални условия на своите клиенти в клоновете на банката във Велико Търново, Горна Оряховица и Павликени. Те включват: отпадане на таксата за кандидатстване и 50% намаление на таксата за усвояване за Спестовен жилищен кредит и освобождаване от такса при разглеждане на документи за потребителски и кредит за малък бизнес.