Пощенска банка обяви победителите във фотоконкурса “Улици”

FacebookTwitterLinkedInEmail

 

Най-добрите кадри са събрани в календара на банката за 2014 г. 

Атанас Кънев от гр. Пловдив спечели голямата награда във фотоконкурса “Улици”, с който Пощенска банка предизвика любителите на фотографията. Конкурсът се проведе в периода 15-30 октомври на страницата на банката във Facebook.

Снимките бяха оценявани от професионалисти, сред които се открояват имената на Надежда Чипева от в. “Капитал”, Красимир Андонов, фотограф, кинооператор и преподавател по “Класическа черно-бяла фотография” в НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов” и Кирил Стоянов, творчески директор в рекламна агенция Графити ББДО.

В рамките на конкурса се включиха 1965 автора с общо 4070 снимки. Голямата награда – ваучер за пазаруване на фототехника в магазините на Photo Synthesis, на стойност 2000 лв., вече е при победителя, а останалите 12 финалисти получиха ваучери по 500 лв. за пазаруване, също от щандовете на Photo Synthesis.

Най-голямото признание в конкурса остава публикуването на фотографиите в луксозния корпоративен календар на Пощенска банка за 2014 г. Галерия с фотографиите можете да разгледате в Медия центъра на Пощенска банка.