Пощенска банка обнови първия си банков клон

FacebookTwitterLinkedInEmail

Първият банков клон на Пощенска банка, който се намира на пл. “България” 1, се премести в нов, по-модерен салон. На 6 март бе официалното му откриване, което събра много клиенти, колеги и приятели. Г-н Йоанис Серафимидис, началник управление “Клонова мрежа” в Пощенска банка, г-н Йордан Йорданов, регионален мениджър “София-Запад” и управителят на клона, г-н Емил Димитров, символично прерязаха лентата на най-стария банков клон на финансовата институция и така дадоха ново начало на емблематичното място.

Клон София-град е открит на 6 август 1991 г., с което събитие се свързва и основаването на Българска пощенска банка. Финансовата институция стартира дейността си с общо 10 служители – всички настанени в банковия салон на пл. “България” 1. Днес  клонът има 20 служители, които обслужват над 3 500 фирми и 50 000 граждани, а Пощенска банка се нарежда сред водещите универсални търговски банки в България с клонова мрежа от близо 200 локации в цялата страна и над 2 700 служители.

“Новият, по-модерен офис е факт благодарение на нашите непрестанни инвестиции в изграждането на по-добра работна среда и удобство за нашите клиенти. Това е и първият банков салон на Пощенска банка със специално екологично лед осветление, което не само пести енергия, но и създава светлина, която е максимално близка до естествената дневна светлина. Щастлив съм, че днес можем да споделим тези наши усилия с толкова много дългогодишни приятели и партньори, които са живата история на нашата финансова институция.”, каза г-н Серафимидис на откриването.

Клон София-град предлага пълната гама финансови продукти и услуги от портфолиото на банката. Той обслужва институционални клиенти, водещи компании с дейност в България, редица представители на малкия и среден бизнес,  както и хиляди домакинства. Неговият екип е на разположение на своите клиенти всеки ден от 8:30 до 17:00 ч. на адрес пл. “България” 1, вход откъм бул. “Витоша”.