Пощенска банка и Банка Пиреос продължават заедно напред

FacebookTwitterLinkedInEmail

Специални рубрики на интернет страниците на двете банки представят най-важното за предстоящото им обединение.

 

На 13 юни 2019 г. приключи придобиването на мажоритарния дял от капитала на „Банка Пиреос България“ АД (Банка Пиреос) от страна на „Юробанк България“ АД (Пощенска банка).

През следващите месеци предстоят два важни етапа – юридическото и оперативното обединение на двете банки. Считано от юридическото обединение, клиентите на Банка Пиреос ще станат клиенти на Пощенска банка, а от след оперативното обединение ще имат възможност да се възползват от иновативните ѝ продукти, широка клонова мрежа, услуги за дигитално банкиране и персонални финансови решения.

Специални рубрики на интернет страниците на Пощенска банка и Банка Пиреос представят най-важната информация за индивидуални и бизнес клиенти, свързана с процеса на обединение, актуална към 20 август 2019 г. В тях допълнително ще бъдат оповестени датите на юридическото и оперативното обединение на двете банки.

Пощенска банка и Банка Пиреос продължават заедно напред. Двете институции обединяват своя богат опит, международна експертиза, дългогодишно стратегическо присъствие на българския пазар и ресурси, за да предоставят на клиентите най-доброто обслужване и висококачествени продукти.