Пощенска банка за седма поредна година подкрепя конкурса “Големите малки“

FacebookTwitterLinkedInEmail

 

За седма поредна година Пощенска банка се включва като основен спонсор в конкурса ”Големите малки“, организиран от вестник “24 часа“. Инициативата се реализира в полза на малките и иновативни български фирми, които успешно развиват свои продукти и услуги на пазара.

 

Тази година своите смели бизнес идеи представиха 57 български компании. От тях авторитетно жури излъчи 10 победители, които печелят реклама на стойност 10 000 лева в хартиеното и онлайн изданията на “24 часа”.

 

Финалистите в конкурса ще получат и безплатно банково обслужване от Пощенска банка, от което ще могат да се възползват през следващата една година. Това съобщи по време на церемонията по награждаването Филип Попов, началник управление “Банкиране малък бизнес“ в банката. “Ние приемаме това събитие като наша мисия, защото идеята на банката е да подкрепя малкия бизнес и за нас е важно да допринесем за развитието му в тези трудни времена“, заяви Попов. Той връчи наградата на един от големите победители – Красимир Николов от фирма “Громоли“ – бутикова семейна компания, която прави био орехово масло, като извлича от орехите, а от обезмаслените ядки прави брашно. Фирмата е изцяло от зеления сектор, защото не използва никакво електричество.

 

”Малките компании са всъщност много големи и показват с всяка иновативна идея колко е хубаво да имаш големи мечти, които да следваш“, коментира по време на награждаването министърът на икономиката Даниела Везиева.

 

Повече информация за всички отличени в конкурса може да намерите на сайта на “24 часа” -  https://www.24chasa.bg/novini/article/10236332

 

мц

 

МЦ
 

мц2