Пощенска банка е големият победител на иновативните награди Leaders of Influence Awards 2023

FacebookTwitterLinkedInEmail

 
Пощенска банка бе големият победител от първото издание на уникалните по рода си иновативни награди Leaders of Influence Awards 2023, организиран от b2b Media.

Идеята на специалния конкурс е да бъдат отличени най-влиятелните компании и личности, които оказват въздействие върху обществото и въвеждат позитивни промени в него. Призовете отличават тези организации, бизнеси, компании и структури, които се развиват по начин, преосмислящ цели сегменти в обществения и корпоративния живот.
 
Професионално жури подобаващо оцени усилията, които банката инвестира в идеи, които носят положителна промяна за обществото, клиентите и партньори и присъди на финансовата институция голямата награда Influencer of the Year.
 
Освен най-значимия приз, Пощенска банка спечели златните награди и в някои от най-оспорваните категории “Strategy, Leadership and Success“, “Leadership Award“ и “Green Influencer“.
В категория “Green Influencer“ Пощенска банка бе единственият награден участник, което в пълна степен кореспондира с ключовото ѝ послание – да бъде банка за зелени идеи. Зеленият старт към устойчиво бъдеще се реализира с всяка малка стъпка, усилие и постижение, които бизнесът и обществото правят в мисията си за по-природосъобразно поведение.

Иновациите са дълбоко закодирани в ДНК на Пощенска банка и са основен фактор в успешната стратегия за развитие, която й позволява да създава продукти и услуги от ново поколение. Банката е сертифицирана като топ работодател от международния Top Employers Institute.