Пощенска банка е “Банка на туризма” за 2011 г.

FacebookTwitterLinkedInEmail

Финансовата институция продължава успешно традицията си в кредитирането на фирми от туристическия бранш, след като за първи път получи това отличие през 2008 година

6 декември 2011 г., София

Пощенска банка беше отличена в категорията “Банка на туризма” на годишните награди на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, които бяха раздадени за 15-ти път на официална церемония в хотел “Хилтън”. Наградата бе връчена лично на г-н Антъни Хасиотис, главен изпълнителен директор на Пощенска банка, от г-н Благой Рагин, председател, и г-жа Елена Иванова, зам.-председател на БХРА.

“Изключително горди сме, че получаваме това високо признание за работата ни в един от най-динамичните отрасли на българската икономика. През 2011 г. 16% от новоотпуснатите корпоративни кредити на Пощенска банка са за фирми от туристическия бранш. Ще продължим нашата активна подкрепа на този сектор, един от най-важните и с най-голям потенциал за бъдещо развитие ”, заяви г-н Антъни Хасиотис при получаването на наградата.

От 1996 г. БХРА избира носителите на най-престижните и дългогодишни отличия в туризма, които са част от най-успешното предприемачество. Сред гостите на тазгодишното издание на наградите бяха Трайчо Трайков, министър на икономиката, енергетика и туризма, официални лица, представители на общини, партньори на БХРА от туристически организации, партньори от бизнеса, водещи мениджъри и представители на туристическия бранш, много членове на асоциацията от цялата страна.

Юробанк И Еф Джи Груп

е европейска банкова организация с 81,9 млрд. евро активи. Групата има над 22 500 служители и предлага продуктите и услугите си чрез мрежата си от 1 600 локации и чрез алтернативни канали за дистрибуция. Юробанк И Еф Джи присъства в Гърция, България, Сърбия, Румъния, Турция, Полша, Украйна, Великобритания, Люксембург и Кипър. Юробанк И Еф Джи е част от И Еф Джи Груп, международна банкова група с присъствие в 40 страни.

Повече информация за Юробанк И Еф Джи можете да намерите на

www.eurobank.gr

.