Пощенска банка бе сред най-търсените работодатели на “Виртуалните национални дни на кариерата”

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка участва на първите по рода си “Виртуални национални дни на кариерата”. Деветнадесетото издание на традиционния и най-голям кариерен форум в България “Национални дни на кариерата” 2020 се състоя, но за първи път се проведе изцяло онлайн, под формата на чат сесии. По предварителни данни в събитието са се включили близо 6000 студенти и млади специалисти.
 
Като отговорна компания и водещ работодател на банковия пазар в България, Пощенска банка се представи повече от успешно на виртуалното събитие. Финансовата институция е водещ фактор в иновативните нововъведения и формирането на тенденции в сектора, и като такъв приветства дигиталното трансформиране и реализирането на новия формат на форума.
 
Представителите на Управление “Човешки ресурси” от Пощенска банка проведоха десетки чат-сесии с кандидати. Сред желаещите да се присъединят към банката преобладаваха студенти или наскоро завършили специалисти, които се интересуваха главно от стаж или стартова позиция. Вниманието към финансовата институция бе подсилено и от интереса на редица чуждестранни студенти, проявили желание да се реализират професионално в България.
 
Във виртуален щанд експертите на Пощенска банка бяха представили предимствата на стажантската програма,  както и свободните позиции и съответно начините, чрез които всички заинтересовани могат да кандидатстват.
 
Резултатното участието на форума е поредното доказателство, че Пощенска банка продължава успешно да работи за изграждане на силна работодателска марка чрез програми за успешно привличане, управление и задържане на таланти. Фокус на компанията са широк спектър от дейности за оптимизиране на работната среда, продължаващо професионално развитие и обучения, ангажиране на служителите в проекти за корпоративна социална отговорност с висока добавена стойност за обществото.