Пощенска банка бе отличена с приза “Златно сърце” за своята цялостна корпоративна социална политика

FacebookTwitterLinkedInEmail

 
Цялостната КСО политика на Пощенска банка за поредна година получи заслужено признание и спечели наградата “Златно сърце”, която се връчва за серията устойчиви и значими проекти, които банката реализира в подкрепа на обществото. През годините банката разгръща многопластова и мащабна КСО политика, в рамките на която всяка година реализира разнообразни проекти в областта на образованието, опазването на околната среда, спорта и корпоративното дарителство. Сред най-забележимите проекти на банката са дигиталната платформа “Вселена от възможности”, инициативите “Зелена класна стая”, “Силата е в нашите ръце”, партньорството с множество младежки организации, студенти и ученици, инвестицията в предприемаческата екосистема чрез програмата за растеж Dare to Scale и още много други впечатляващи и устойчиви инициативи.
 
“Тази награда има изключителна стойност за нас, тъй като оценява и насърчава усилията, които полагаме, за да изграждаме един модел с реална стойност за обществото. Вярваме, че успяваме да вдъхновим нашите служители, клиенти и партньори да бъдат част от този процес на позитивна промяна. Емпатията, доверието и екипността са сред корпоративните ценности, които превръщат Пощенска банка в компания с отличителен стил и забележителни постижения”, коментира Силвия Костова, директор управление “Корпоративни комуникации и маркетинг” в Пощенска банка, която прие наградата от името на екипа.
 
Призът в категория “Цялостна корпоративна социална отговорност” е поредното отличие за Пощенска банка от Годишните награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност „Златно сърце” на списание и клуб Business Lady и списание Bulgaria Business Review. През 2023 г. банката получи отличието в категория “Иновативен КСО проект” за своята мащабната дигитална платформа “Вселена от възможности”. Банката е няколкократен носител и на наградите “Зелена планета”, “Иновации и устойчиво развитие” за своите устойчиви проекти, част от многопластовата й КСО политика.