Пощенска банка бе отличена със специалната награда в категория “Иновации“ на конкурса “Мистър и Мисис Икономика“ 2021

FacebookTwitterLinkedInEmail

 

Пощенска банка получи специалната награда в категория “Иновации“ от престижния конкурс “Мистър и Мисис Икономика“, opгaнизиpaн oт Koнфeдepaциятa нa paбoтoдaтeлитe и индycтpиaлцитe в Бългapия (KPИБ) и cпиcaниe “Икономика”. Отличието беше връчено на Асен Ягодин, изпълнителен директор и член на УС на Пощенска банка, който подчерта, че това е поредно признание за положените усилия, довели до качествена промяна на сектора.

 

“Награда в категория “Иновации“ е категорична оценка не само за солидното ни присъствие на българския банков пазар, но и за целенасочените ни инвестиции в развитие на дигиталните технологии. Тези инвестиции, заедно с постоянното търсене на иновативни решения, са дълбоко закодирани в нашето корпоративно ДНК“, заяви Асен Ягодин по време на церемонията.

 

Той изтъкна част от постиженията довели, до това знаково отличие и презентира ключови иновации като дигиталния портфейл ONE Wallet, високотехнологичното приложение Smart POS, модерните дигитални зони за експресно банкиране, с които банката е съдействала за качествена промяна на пазара у нас. Асен Ягодин коментира, че това са само няколко иновативни решения от богатото ни портфолио от продукти и услуги, на чиято база банката ще продължи да задава тенденциите в сектора.

 

“Тук е мястото да благодаря на нашите акционери, на моите колеги, на всички клиенти и партньори! Благодарим ви, че ни подкрепяте в реализирането на иновативните решения, които променят пазара!“, заяви още Асен Ягодин.

 

Модерните решения в богатото портфолио от продукти и услуги са неизменна част от бизнес стратегия за развитие на Пощенска банка. За качеството на своите дигитални продукти и услуги, иновативни решения и отлично клиентско обслужване, банката е удостоена с редица отличия от национални и международни институции, сред които награди от престижния конкурс World Finance Digital Banking Awards 2020 на авторитетното издание World Finance Magazine. Отличията са в категориите “Най-добра дигитална банка“ (Best Consumer Digital Banks, Bulgaria) и “Най-добро приложение за мобилно банкиране“ (Best Mobile Banking Apps, Bulgaria). Отново в същия елитен конкурс, Пощенска банка за четвърта поредна година е определена за победител в категорията “Най-добра банка в банкирането на дребно“ (Best Retail Bank-2021, Bulgaria).

 

IMG_0741

 
Фотокредит: Красимир Свраков/Снимка Списание “Икономика”