Покупки на равни месечни вноски с кредитна карта от Пощенска банка

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка стартира от днес нова мащабна комуникационна кампания за клиенти с кредитни карти – “Покупки на равни месечни вноски”. Услугата дава възможност на картодържателите да закупят желаните продукти, като ги изплатят на равни месечни вноски. Комуникационната кампания цели да информира българските потребители как да използват максимално предимствата на своята кредитна карта като платежно средство.

“Пощенска банка е сред финансовите институции, които диктуват пазарните тенденции в картовия бизнес на България. Нашето желание е да информираме клиентите си, че кредитната карта е отличен платежен инструмент, който им позволява да контролират финансите си и им дава възможност да вземат една стока сега и да я изплащат на вноски. Ето защо инвестираме в мащабна комуникационна кампания на тази услуга, за да могат картодържателите да бъдат добре информирани и да си позволяват покупките, за които мечтаят, но не могат да заплатят на момента”, коментира г-н Константинос Товил, началник управление “Потребителско кредитиране” в Пощенска банка.

Услугата “Покупки на равни месечни вноски” е валидна за всички кредитни карти на Пощенска банка. Потребителят сам избира срока на погасяване, от 6 до 36 месеца, или размера на месечната си вноска. За да се възползват от новата функционалност, картодържателите не е нужно да кандидатстват за кредит и да чакат одобрение. Необходимо е само да заявят желанието си да направят покупка на равни месечни вноски на касата в търговския обект, в когото пазаруват.

За разлика от стандартните покупки с кредитна карта, при покупките на вноски с кредитна карта на Пощенска банка клиентите дължат само стойността на една месечна вноска в съответното месечно извлечение, а не цялата сума. По този начин те облекчават бюджета си и упражняват по-добър контрол върху месечните си плащания.

Възможността за покупки на вноски е достъпна в подбрани обекти в страната, като сред тях са търговски вериги като IKEA, Явор, Еником М, Фотосинтезис, Plesio, Stemo, Технополис, Техномаркет, Техмарт, Зора, Практикер, Лабиринт, Лазур, Homey, KARE, Photo pavilion, Masterhaus, Алати и др. Списъкът от партньори на Пощенска банка, предлагащи тази функционалност, е публикуван на сайта на финансовата институция www.postbank.bg.