Подкастът “Финанси на фокус” с участието на експерти от Пощенска банка в партньорство с Bloomberg TV стартира днес

FacebookTwitterLinkedInEmail

Днес стартира иновативният информационен формат на Пощенска банка в партньорство с Bloomberg TV – новият подкаст “Финанси на фокус”. Подкастът “Финанси на фокус” ще се реализира в седем епизода, в които експерти от финансовата институция ще запознаят аудиторията с модерните решения в банкирането, с иновативните банкови продукти и услуги и с разнообразните възможности в сектора, които съвременните технологии ни предоставят. Всяка седмица експертите на банката ще дискутират с водещите от специализираната медия теми от финансовата сфера и ще представят пред потребителите по атрактивен начин най-новите тенденции в развитието на финансовите услуги.
 
В първия епизод на подкаста “Финанси на фокус” Лина Върбанова, Началник отдел CRM, Управление “Дигитално банкиране и CRM” и Борислав Диков, Началник секция “Развитие на дигиталните канали”, отдел “Дигитално банкиране” в Пощенска банка, запознават аудиторията с предимствата на дигиталното банкиране. Като безспорен лидер в предлагането на иновативни решения за своите клиенти, Пощенска банка предоставя атрактивни възможности за бързо, лесно и удобно банкиране онлайн. Употребата на дигиталните канали за обслужване и управление на личните финанси бележи ръст и все по-голяма част от клиентите предпочитат да банкират онлайн, по всяко време и от всяко място. А развитието на съвременните технологии и имплементирането им във финансовата сфера ни позволява непрекъснато да разширяваме онлайн продуктите и услугите, които предоставяме на потребителите, споделят участниците в първия епизод на подкаста. Полезни съвети за дигиталното банкиране, както и целия разговор можете да чуете тук.
 
Пощенска банка отново е първата банкова институция в страната, която участва в създаването на подобен иновативен и потребителски ориентиран информационен формат, който ще генерира атрактивно и полезно потребителско съдържание. Подкастът “Финанси на фокус” е достъпен за аудиторията в обособена секция на сайта bloombergtv.bg, а също и в apple podcast, sound cloud, google podcast и Spotify.