Победителите в играта “Виж Париж, Лондон и Рим отблизо с American Express” получиха своите награди

FacebookTwitterLinkedInEmail

Тримата щастливци, които получиха четиризвездно пътуване за двама до Рим, Париж и Лондон от Пощенска банка и American Express са:
Ваучер за екскурзия за двама до Рим спечели Георги Дерменджиев
Ваучер за екскурзия за двама до Лондон спечели Пенка Тодорова
Ваучер за екскурзия за двама до Париж спечели Орлин Атанасов

Тримата щастливци бяха сред подалите заявление за American Express в периода 13.01. до 31.03.2014 г. и участвалите в играта на специално разработения сайт www.DreamTrip.bg за целите на кампанията, на който клиентите проверяваха своите познания за културата и географията на Европа.

В допълнение всички новоиздадени карти American Express в периода на кампанията от 13.01. до 31.03.2014 г. са с 0% лихва за първите 3 месеца както за покупки, така и за теглене в брой в страната и чужбина.

Кандидатстването за кредитни карти от Пощенска банка е максимално улеснено, чрез онлайн заявление, достъпно apply.postbank.bg Всяка кредитна карта, издадена от банката, автоматично се включва и в програмата за лоялност MyRewards. При всяка покупка, при търговец или в интернет, клиентите получават бонус точки, които могат да осребрят в пари по тяхно желание, съгласно условията на програмата.

Картодържателите на American Express® могат да пазаруват в близо 10 000 търговски обекта в цялата страна, милиони в чужбина или в интернет. Те могат да разчитат на персонално съдействие на денонощния телефон за обслужване на клиенти както и на множество изгодни оферти от престижни хотели, ресторанти и магазини.

Предимствата на кредитните карти на Пощенска банка включват и дълъг безлихвен гратисен период за погасяване на задълженията по тях. При ползване на гратисния период заедно с липсата на такса при покупки, клиентът значително оптимизира разходите си при използване на картата. Освен програмата за лоялност, клиентите на Пощенска банка получават различни отстъпки в множество магазини, ресторанти, вериги бензиностанции, туристически агенции и др. Подробна информация за тези обекти и отстъпките в тях може да бъде намерена в каталог SELECTS 2013-2014.