Петя Димитрова с награда “Банкер на годината“ за лидерски умения и динамично развитие

FacebookTwitterLinkedInEmail

IMG_0015-1

 

Главният изпълнителен директор и председател на УС на Пощенска банка получи престижното отличие за втора поредна година и общо за пети път в кариерата си.

 

На официална церемония Петя Димитрова, главен изпълнителен директор и председател на УС на Пощенска банка, бе отличена със специалната награда “Банкер на годината 2020“ за проявени лидерски умения и динамично развитие. Призът ѝ беше връчен от министъра на икономиката Лъчезар Борисов. Това е общо пето отличие за г-жа Димитрова, след като бе удостоена със същата награда през 2012, 2015, 2017 г., а през 2019 г. бе наградена за спечеленото доверие на акционерите на банката и доказаните умения да ръководи екип.
 
“Преди всичко благодаря на колегите от моя екип, с които, през тази предизвикателна годината, положихме много усилия да бъдем част от решенията и резултата. В тази безпрецедентна ситуация вярвам, че това и занапред ще бъде така. Също така, бих искала да благодаря на всичките ни клиенти, акционерите и мениджмънта на Юробанк за това, че останаха заедно с нас и успешно преминахме през трудните месеци“, посочи в словото си пред гостите Петя Димитрова.
 
Наградите “Банкер на годината“, които традиционно се организират от в. “Банкер“, се провеждат за двадесет и седми път и отличават най-успешните банкови мениджъри в страната, които през годината са показали забележителни мениджърски умения, а управляваните от тях институции отчитат ръст във финансовите резултати по всички пет показателя.