Петя Димитрова на церемонията “Банкер на годината“: Пощенска банка ще продължи да се разраства и това скоро ще бъде факт

FacebookTwitterLinkedInEmail

 

Двадесет и деветата церемония по връчване на наградите “Банкер на годината” на вестник “Банкеръ” се състоя в София. На тях традиционно се отличават мениджърите на онези финансови институции, които са постигнали най-забележителни успехи през отиващата си година.

 

За постигнат висок органичен растеж тази година, организаторите удостоиха с наградата “Банкер на година” Петя Димитрова, главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Пощенска банка. Отличието й беше връчено от вицепрезидента на Република България Илияна Йотова.

 

В речта си пред гостите на тържествената церемония Петя Димитрова отправи думи на благодарност към вестник “Банкеръ“ за организацията на събитието и изрази своята увереност, че екипът на медиата ще продължи да следват пътя, който, починалата през тази година създателка на вестника, Бистра Георгиева, зададе през последните 30 години.

 

“Много се гордея с получената награда, защото годината беше много успешна. Наскоро отбелязахме нашата тридесета годишнина, а почти двадесет години от моя професионален път изминаха в банката. Ние ще продължим да се разрастваме още повече и това скоро ще бъде факт“, посочи Петя Димитрова.

 

В речта си тя специално благодари на колегите си от Пощенска банка, на клиентите на финансовата институция, на бизнес партньорите и на институциите, чиято подкрепа са имали през всичките години. “Ще продължим да работим със същия ентусиазъм и отборен дух“, завърши Петя Димитрова.

 

От своя страна вицепрезидентът Илияна Йотова, която връчи наградата, изтъкна в словото си, че за изминалите години Петя Димитрова е успяла да осигури над 100 международни и национални награди за банката, което по думите й, “е голяма атестация за сигурност, стабилност, развитие и успех“.

 

IMG_2272

 

Image (1)

 

IMG_2487

 

Image (2)