Петя Димитрова: За банковата общност вестник “Банкеръ” винаги е бил олицетворение на вдъхновение, доверие и развитие

FacebookTwitterLinkedInEmail

 
“За мен е удоволствие, че първото публично събитие, на което присъствам в качеството си на председател на УС на Асоциацията на Банките в България, е именно тържеството за 30-та годишнина на вестник “Банкеръ“. За банковата общност той винаги е бил олицетворение на вдъхновение, доверие и развитие, и преди всичко – партньор, от който имаме нужда”. Това посочи Петя Димитрова, главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Пощенска банка, в словото си по време на празничното събитие, посветено на годишнината на финансово-икономическата медия.
 
Петя Димитрова изтъкна, че в годините назад вестникът е минал през много трудности и предизвикателства, но винаги ги е преодолявал успешно.
 
“Благодарим ви за всичките години, в които работим заедно и в лично качество бих желала да изкажа своето уважение към направеното от Бистра Георгиева, защото тя беше човек с огромно сърце и съм убедена, че настоящият екип на вестник “Банкеръ“ ще запази нейния стремеж“, акцентира в обръщението си Петя Димитрова.
 
Тържественият прием събра сред гостите вицепрезидента на Република България Илияна Йотова, политици, икономисти, банкери, обществени фигури, които засвидетелстваха с присъствие уважението си към вестник “Банкеръ“.