Петя Димитрова, главен изпълнителен директор на Пощенска банка, е “Жена на годината” в категория “Бизнес”

FacebookTwitterLinkedInEmail

Петя Димитрова, главен изпълнителен директор на Пощенска банка, получи наградата “Жена на годината” в категория “Бизнес” в рамките на тазгодишното издание на конкурса на списание GRAZIA. Г-жа Димитрова прие отличието на официална церемония, която се състоя късно снощи в София. Представители на бизнеса, политиката, медиите, шоубизнеса, модата и спорта бяха част от събитието, по време на което 11 от общо 55 жени, номинирани в различните категории, получиха от сцената своите златни статуетки заедно със заслужените аплодисменти на публиката.

“Удоволствие за мен е да приема наградата “Жена на годината” в категория “Бизнес”. 2014 г. беше много динамична година за страната ни и вярвам, че всички ние успяхме да се справим с предизвикателствата и да продължим да вървим напред. Това признание означава, че усилията ни се оценяват, благодаря на нашите клиенти и служители. Гордея се, че с моите колеги имаме единни цели, споделяме общи ценности и успешно допринасяме за развитието на бизнеса в страната”, заяви при получаването на наградата г-жа Петя Димитрова, главен изпълнителен директор на Пощенска банка.

Наградата “Жена на годината” в категория “Бизнес” се връчва за постигнати високи резултати в подкрепа на местния бизнес и икономиката на страната. Пощенска банка, която г-жа Петя Димитрова управлява от 2012 г., е петата по активи банка в страната. Финансовата институция е една от най-динамично развиващите се и държи да предлага иновативни решения за личните и бизнес финанси на своите клиенти.

Конкурсът “Жена на годината” на списание GRAZIA се провежда за девета поредна година и отличава най-изявените дами в категориите – Бизнес, Мода лица, Мода дизайн, Култура Общество, Сцена актриси, Сцена музика, Спорт, TV шоу, TV публицистика, TV и кино актриси. Носителите на призовете бяха определени в онлайн гласуване сред читателите на престижното женско списание за мода.