Отдел “Частно банкиране и взаимни фондове” изпраща поредната си успешна година

FacebookTwitterLinkedInEmail

 

Петима колеги от Клонова мрежа бяха отличени за постигнати изключително високи резултати в сферата на взаимните фондове.

 

Георги Георгиев – супервайзор “Премиум банкиране“, Гермина Шопска – експерт “Премиум банкиране“, Теодора Топалова – супервайзор “Премиум банкиране“, Димитър Цонев – старши експерт “Индивидуално банкиране“ и Нина Кръстева – старши експерт “Индивидуално банкиране“ получиха своите награди и благодарствени грамоти. Те им бяха връчени от Николай Лазаров, началник управление “Продажби Индивидуално банкиране”, Васил Сланчев, началник отдел “Частно банкиране и взаимни фондове“ в управление “Капиталови пазари“ и Асен Ланков, началник отдел “Индивидуални клиенти“. Колегите акцентираха, че постигнатите впечатляващи резултати са следствие от дългогодишния опит, компетентно и професионално отношение на служителите, и им пожелаха още по-големи успехи в продажбите.

 

Специално за събитието беше получен поздравителен адрес от Eurobank Asset Management M.F.M.C. В него, г-жа Елени Коритца, заместник-председател на УС и заместник главен изпълнителен директор на Eurobank Asset Management, поздравява отличените служители и екип Взаимни фондове“ в управление “Капиталови пазари“ на Пощенска банка за тяхната висока ефективност и положени усилия по преодоляване на последствията от пандемията.

 

“Успяхте благополучно да запазите инвестициите на клиентите си и да използвате Регулярния инвестиционен план, за да увеличите бизнеса в тези предизвикателни времена“ посочва тя в поздравлението, в което изтъква демонстрирания висок професионализъм и уверява, че в изпълнението на задълженията си винаги могат да разчитат на подкрепата от страна на Eurobank Asset Management.

 

Пощенска банка има солидна експертиза и отлично мениджърско управление в дистрибутирането на взаимни фондове, тъй като го прави повече от 13 години посредством базираното си в Люксембург управляващо дружество Eurobank Fund Management Company (Luxembourg) S.A. Взаимните фондове на финансовата институция отговарят на най-добрите световни тенденции и са напълно хармонизирани с европейското законодателство, като по този начин се получава в максимална степен прозрачност и защита на инвеститорите.

 

Сред предимствата на взаимните фондове са тяхната прозрачност, гъвкавост, професионално управление, както и възможността с много малки суми да се инвестира на глобалните пазари.
 
PB_slujiteli_collage_SM_1080x1080

 
1

 
2

 
3