Нулева лихва за покупки и теглене в брой през първите три месеца за новоиздадени кредитни карти от Пощенска банка

FacebookTwitterLinkedInEmail

 

Банката отчита 27% ръст на употребата на кредитни карти

  

Пощенска банка отчита 27% ръст на потреблението с кредитни  карти към края на третото тримесечие на 2013 г. в сравнение със същия период за предходната година. С цел да насърчи тази положителна тенденция до 31 декември 2013 г. банката предлага кредитни карти VISA Classic и American Express Green с нулева лихва през първите три месеца от издаването на картата. В допълнение, офертата е без такса за отпускане на кредит. Промоционалните условия са валидни както за покупки, така и за теглене на пари в брой.

Големите населени места остават основен пазар за разплащания с карта поради броя на населението и организираната инфраструктура. Ползването на кредитни карти там е лесно и достъпно, поддържано от добре изградената търговска мрежа, приемаща разплащанията с кредитни карти.

Статистиката на оборотите с кредитни карти през ПОС терминални устройства на банката отчита най-висок процент при потреблението на основни хранителни продукти, следвани от покупки на горива, стоки за бита (основно електрическо оборудване) и развлекателния сектор (ресторанти, заведения).

Предимствата на кредитните карти на Пощенска банка включват дълъг безлихвен гратисен период при покупки и щедра програма за лоялност MyRewards (http://www.myrewards.bg). Всеки клиент с кредитни карти Visa и/или American Express от Пощенска банка се възползва от парични награди, които получава срещу натрупаните бонус точки при покупки, както и от различни отстъпки в множество магазини, ресторанти, вериги бензиностанции, туристически агенции и др.

https://www.postbank.bg/bg-BG/Individuals/03Cards/

Допълнителна информация можете да намерите на www.postbank.bg, на тел. 0700 18 555 или в най-близкия клон на Пощенска банка.