Николай Лазаров участва в първата по рода си видео конференция Insurance Distribution & Bancassurance Virtual Forum

FacebookTwitterLinkedInEmail

Николай Лазаров – Началник Управление “Продажби индивидуално банкиране” в Пощенска банка взе участие в първата по рода си видео конференция Insurance Distribution & Bancassurance Virtual Forum. Домакин на престижното събитие беше световноизвестната международна компания Fleming, специализирана в организацията на мащабни бизнес събития. Сред главните дискутирани теми на форума бяха развитието, иновациите и предизвикателствата пред застраховането и по-конкретно банковото застраховане.
 
По време на последвалата панелна дискусия Николай Лазаров представи презентация, във фокуса на която бяха поставени развитието на каналите за продажби и интеграцията между тях, иновациите, високотехнологични решения. Специално място бе обърнато на следващите етапи на развитие и дигитализация на екосистеми с insurance-tech компании.
 
Пред участниците той подчерта, че инвестицията в технологични решения и развитието на широка палитра от канали за продажби е без алтернатива в съвременната динамична пазарна среда и това е начин очакванията на клиентите към банките и доставчиците на финансови услуги, да бъдат удовлетворени.
 
Според Николай Лазаров, иновативните, дигитални и отдалечени канали за продажби и обслужване ще добавят стойност към пазара и ще спомогнат за постигане на отлично клиентско изживяване, като съществена част от клиентите ще продължат да ползват паралелно и мрежата от офиси, ПОС и АТМ терминали.
 
Сред регистриралите се на високопрофилното международно събитие бяха банкови и финансови експерти от водещи институции и застрахователни компании, сред които Уника, Алианц, Дженерали, МБанк, АКбанк, Аддикобанк.
 
Държави от цяла Европа бяха представени – България, Австрия, Италия, Испания, Норвегия, Чехия, Словакия, Германия, Турция, Сърбия и много други.

 

PB_FB post_kolaj_Nikolay