Наградихме най-динамично развиващата се агенция за недвижими имоти за 2018 година

FacebookTwitterLinkedInEmail

Най-успешните компании и експерти в областта на недвижимите имоти за 2018 г. бяха отличени в оспорвана надпревара, организирана от популярния сайт за покупка на имоти – Imoti.net. Над 200 компании се включиха в конкурса, който се проведе с подкрепата на Пощенска банка. Целта на инициативата е да популяризира коректните участници в имотния бизнес, за да могат потребителите на техните услуги да правят правилен избор в свой интерес по всяко време.

Румен Радушев, заместник началник сектор “Банкиране на дребно”, връчи наградата в категорията “Най-динамично развиваща се агенция за недвижими имоти” на Smart Brokers.

“Ние от Пощенска банка работим успешно с всички агенции. Благодарение на добрите ни продукти и активна ни работа с вас, посредниците и консултантите, помагаме на хората да намерят и финансират и притежават своя мечтан дом. За нас е чест да връчим наградата именно в тази категория, защото най-динамичните компании днес са бъдещите лидери на пазара утре”, заяви Руман Радушев по време на официалната церемония по награждаването.