Награда от BAPRA Bright Awards 2013

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка получи престижно признание в четвъртото издание на годишните награди за PR и комуникации BAPRA Bright Awards. Банката бе отличена с трета награда в най-оспорваната категория “Комуникационна кампания на годината” за откриването на новия си централен офис.

Българската асоциация на PR агенциите (БАПРА) раздаде престижните отличия на стилна церемония в хотел “Шератон”. В тазгодишното издание на конкурса взеха участие рекорден брой от над 80 кандидатури в 7 състезателни категории, като в категория “Комуникационна кампания на годината” се състезаваха 13 проекта. Всички заявки се оценяваха от изцяло международно жури, в което членуват доказани чуждестранни PR специалисти от цял свят.

BAPRA Bright Awards стартира през 2010 г. и се утвърди като конкурс, който отличава постиженията на българския пазар в сферата на комуникациите и дава възможност на PR специалистите да сравнят и споделят успехите си с най-актуалното развитие и постижения на пазара в световен мащаб.

“Благодаря на ББДО Груп, които бяха наши партньори в успешното реализиране на този наистина мащабен проект. Имахме трудната задача да преместим 900 човека от центъра на София, където са работили години – на една доста отдалечена локация в близост до Бизнес парк София. Впечатленията на всички служители, които работят в централата на Пощенска банка, ни показаха, че сме свършили чудесна работа и сме направили прехода максимално лесен и приятен. Вече имаме и официалното признание на БАПРА, което ни радва искрено, тъй като това беше един много “личен” проект, изпълнен с много предизвикателства. Чувстваме се удовлетворени от това, че сме един чудесен екип и всички сме заедно в нашия собствен дом”, сподели Илияна Захариева, мениджър “Корпоративни комуникации” в Пощенска банка.

Пощенска банка се премести в нов, собствен централен офис през юни 2012 г. Новата централа на финансовата институция, носеща името Офис парк Пощенска банка, е разположена в един от най-бързо развиващите се райони на столицата, на бул. “Околовръстен път” 260, на обща площ от 12 500 м². Сградата е модерно архитектурно решение за работно пространство, което помещава цялото административно ядро на институцията с близо 900 служители. Новият централен офис отговаря на световните стандарти за енергийна ефективност, което намалява потреблението на електричество и вода с до 50%. В сградата е реализиран и екологичен проект за централизирано разделно събиране и рециклиране на употребените консумативи.