“Моменто” на Пощенска банка е отличен като “Любима марка“ на българите

FacebookTwitterLinkedInEmail

Иновативният бранд на Пощенска банка “Моменто“ получи приз за “Любима марка“ на българите в категория “Финансови институции“ от 11-ото издание на класацията, която се базира единствено на нагласите на потребителите. Тя се провежда ежегодно онлайн – в надпреварата тази година общо 40 хиляди души подкрепиха предпочитаните от тях компании с гласовете си.

Николай Лазаров, началник управление “Продажби Индивидуално банкиране“, прие отличието на специална церемония и благодари на всички потребители, оценили високо концепцията на модерните центрове за експресно кредитиране на Пощенска банка “Моменто“.

Тези центрове вече са 13, намират на топ локации в София, Бургас, Варна и Пловдив. Иновативните обекти работят всеки ден, с удължено работно време. Успехът им се дължи на факта, че предоставят бързо финансиране за големи суми – до 40 000 лв., при това при нормални за банковия пазар цени, улеснен достъп до банкови услуги, консултация от висококвалифицирани специалисти и отлично обслужване. В центровете “Моменто“ клиентите вече могат да получават и информация за жилищни кредити, пенсионни фондове и застраховка на дом и имущество.

Брандът предлага и допълнителна иновативна услуга за удобство на клиентите – мобилен център, който се позиционира по график в различни големи бизнес сгради. Чрез нея потребителите имат възможност да получат професионална консултация и банков продукт в рамките на минути – на работното си място.

Повече информация за центровете и условията на предлаганите в тях банкови продукти и услуги можете да откриете тук.

Momento2