Младите банкери от Postbank NEXT спечелиха първо място в ученическо състезание

FacebookTwitterLinkedInEmail

 

Младите банкери от Postbank NEXT завоюваха заслуженото първо място сред десетокласниците в ученическото състезание, което се проведе в рамките на 24-ия училищен панаир по проекта “Интегративно практическо обучение”. В оспорваната надпревара в Интер Експо Център участваха 23 учебно-търговски банки и общо 63 учебни предприятия на възпитаници на Националната търговско-банкова гимназия и Частната професионална гимназия по банково дело, търговия и финанси. Тази година училищния панаир е посветен на 110-годишния юбилей на Националната търговско-банкова гимназия.
 
Екипът на учебната търговска банка Postbank NEXT представи богато портфолио от банкови продукти и услуги, сред които и собствена интернет страница, като успя да впечатли посетителите и журито на конкурса. За поредна година високо квалифицираните експерти от Пощенска банка са ментори на учениците – част от мащабната инициатива на финансовата институция в подкрепа на образованието на ученици от Националната търговско-банкова гимназия и Частната професионална гимназия по банково дело, търговия и финанси.
 
Многопластовата политика за корпоративна социална отговорност на Пощенска банка включва редица значими проекти в областта на образованието, предприемачеството, опазването на околната среда, спорта и корпоративното дарителство. Сред водещите проекти в областта на образованието се отличават, стратегическите партньорства със СофтУни, международното бизнес училище INSEAD и Американския университет в България, атрактивната стажантска програма на компанията, образователната програма в партньорство с Finance Academy, провеждането на открити уроци като част от инициативата “Световната седмица на парите“ и много други.
 

20230224_095639

20230224_095550