Лизингова програма в помощ на селскостопанския сектор

FacebookTwitterLinkedInEmail

Лизинговото дружество на Пощенска банка, “И Ар Би Лизинг”, обяви специални условия за лизинг при закупуване на нова селскостопанска техника, за да подкрепи фирмите от сектора в началото на активния земеделски сезон.

До 31 май лизинговата компания предлага промоционални лихвени нива от 3,99% за закупуване на селскостопански машини и оборудване, първоначално самоучастие на клиента от 10% и максимален срок на изплащане до 60 месеца. Компанията предоставя и възможност за гъвкаво договаряне, така че клиентите да имат възможност за определен период от годината, съобразен със сезонността на бизнеса им, да изплащат само лихвата по лизинга си. Услугите на “И Ар Би Лизинг” се предлагат във всички 186 клона на Пощенска банка в цялата страна.

“Лизинговите програми на Пощенска банка традиционно помагат на фирмите от селскостопанския сектор да инвестират в нова и качествена техника. Целта ни е българските компании да бъдат модерни, да разполагат с високотехнологична техника и да бъдат конкурентни на европейския пазар. Лизингът позволява на компаниите да придобият необходимото за развитието оборудване, като запазват оборотния си капитал”, коментира Гергана Герджикова, управляващ директор на дружеството.