Кандидатствай за карта American Express® от Пощенска банка и можеш да спечелиш пътуване за двама в Европа

FacebookTwitterLinkedInEmail

Новоиздадените карти ще са с 0% лихва за първите 3 месеца

Пощенска банка и American Express® отправят предизвикателство към любителите на пътешествия. Всеки, който подаде онлайн заявление в периода 13.01. до 31.03.2014 г. и бъде одобрен за карта, участва в томбола за четиризвездно пътуване за двама до Лондон, Париж или Рим. В допълнение, новоиздадените карти ще са с 0% лихва за първите 3 месеца както за покупки, така и за теглене в брой в страната и чужбина.

В рамките на кампанията, клиентите могат да проверят и своите познания за културата и географията на Европа, като се включат в играта на специално разработения сайт www.DreamTrip.bg Участниците трябва да познаят различни забележителности от Стария континент и да посочат къде се намират на картата. Всеки може да определи какъв тип пътешественик е и да го сподели във facebook.

Кандидатстването за кредитни карти от Пощенска банка е максимално улеснено, чрез онлайн заявление, достъпно на www.DreamTrip.bg и www.apply.postbank.bg. Всяка кредитна карта, издадена от банката, автоматично се включва и в програмата за лоялност MyRewards. При всяка покупка, при търговец или в интернет, клиентите получават бонус точки, които могат да осребрят в пари по тяхно желание, съгласно условията на програмата.

Картодържателите на American Express® могат да пазаруват в близо 10 000 търговски обекта в цялата страна, милиони в чужбина или в интернет. Те могат да разчитат на персонално съдействие на денонощния телефон за обслужване на клиенти както и на множество изгодни оферти от престижни хотели, ресторанти и магазини.

Предимствата на кредитните карти на Пощенска банка включват и дълъг безлихвен гратисен период за погасяване на задълженията по тях. При ползване на гратисния период заедно с липсата на такса при покупки, клиентът значително оптимизира разходите си при използване на картата. Освен програмата за лоялност, клиентите на Пощенска банка получават различни отстъпки в множество магазини, ресторанти, вериги бензиностанции, туристически агенции и др. Подробна информация за тези обекти и отстъпките в тях може да бъде намерена в каталог SELECTS 2013-2014.