Истории за развитието и успеха със стажантската програма на Пощенска банка

FacebookTwitterLinkedInEmail

Какви са възможностите за #Кариера в Пощенска банка е един от въпросите, които кандидатите за стаж или работа най-често ни задават. За да му отговорим изчерпателно и достоверно представяме в специална видео поредица историите на хора, които са преминали преди години през стажантската ни програма и днес заемат мениджърски позиции в компанията. Представяме и разкази на настоящи студенти, които са избрали Пощенска банка, за да натрупат при нас практически опит и знания.

Диана Петкова, ръководител секция “Ефективни продажби”, започва работа в Пощенска банка като стажант. Вече 15 години постоянно я мотивира фактът, че банката цени хората си и винаги им дава възможност за развитие – като професионалисти и като хора. Друго ключово предимство за нея е, че работи в атмосфера на приятелска среда и има възможност да черпи от знанията и опита на изключителни мениджъри.

Иван Кожухаров e началник отдел “Централизирана обработка на кредитни сделки”. Той също започва като стажант в Пощенска банка през 2005 г. Споделя, че благодарение на доверието на мениджмънта и на отличните взаимоотношения в екипа за хората в банката е възможно както отлично да работят заедно, така и да се забавляват заедно.

Трима стажанти – Маринела Колева, Милена Милушева и Момчил Йорданов, също разказват защо са избрали за старт на кариерата си Пощенска банка и какви възможности получават в институцията. Според тях най-ценното е, че могат да учат от колегите си, които им възлагат реални отговорности и ги насочват активно в изпълнението на задачите. “Бих препоръчала стажа на всеки, който иска да се развива всеки ден и има дългосрочни планове за кариерно развитие”, споделя Маринела Колева. Част от тях вече са служители на Пощенска банка.

Какво още споделят бившите и настоящи стажанти за работната среда, предизвикателствата и качествата, които помагат за успешна #Кариера в Пощенска банка, може да разберете от техните разкази от първо лице в You Tube канала ни.

Повече за стажантската програма, която е целогодишна, платена и с гъвкаво работно време, можете да научите тук.

Post_Bank_mc_08_10